Άρθρο, Προτάσεις

Απόδραση, τώρα!

5 τρόποι για να διώξετε το στρες και να απολαύσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Επιτέλους έφτασε το καλοκαίρι! Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Οργανώσατε την παρέα, πήρατε τα εισιτήρια, κλείσατε τη διαμονή, φτιάξατε (έστω και νοερά) τη βαλίτσα… τι άλλο έχει μείνει στη λίστα;

Η ομάδα της Key Books σας προσφέρει κάποια επιπλέον κλειδιά για να βάλετε έξτρα πινελιές απόλαυσης τόσο στις χαλαρωτικές, όσο και στις πιο έντονες στιγμές σας!

Νιώθετε πολλές φορές ότι ο χρόνος σας προσπερνάει και θα θέλατε να τον παγώσετε; Σκέφτεστε να κάνετε κάποια αλλαγή στη ζωή σας;

Αυτά τα τρία βιβλία-κλειδιά θα σας δείξουν τη μαγεία του εδώ και τώρα έτσι ώστε να απολαμβάνετε την κάθε σας στιγμή και να νιώσετε ότι αυτό αλλά και κάθε άλλο τριήμερο της ζωής σας έχει νόημα και μεγαλύτερη διάρκεια!

Το πολυτιμότερο δώρο που έχετε να προσφέρετε στον εαυτό σας και σε όσους βρίσκονται δίπλα σας.

Εσύ τι κάνεις με τη ζωή σου; Ο μεγάλος φιλόσοφος κάνει πάντα τις πιο εύστοχες ερωτήσεις για να βρείτε τις δικές σας απαντήσεις και να αναγεννηθείτε ψυχικά.

10% πιο ευτυχισμένος: Ιδανικό ανάγνωσμα για να γίνουμε 10% πιο ευτυχισμένοι (και πιθανότατα και πολύ παραπάνω) ακολουθώντας τον δρόμο του διαλογισμού. Σας προκαλούμε: Μπορείτε να καθίσετε ήσυχα για 10 λεπτά; Για 5; Για 3;

Αν ταξιδεύετε μόνες ή μόνοι σας για να συναντήσετε την παρέα σας, είναι εξαιρετική ευκαιρία για να πιάσετε κουβέντα με αγνώστους!

Σύμφωνα με την έρευνα της Kio Stark, κερδίζουμε πολλά όταν συνομιλούμε με κάποιον άγνωστο: ερχόμαστε σε επαφή με νέες απόψεις, γνωρίζουμε διαφορετικές κουλτούρες, ενώ επίσης ανακαλύπτουμε πτυχές του εαυτού μας που ενδεχομένως αγνοούσαμε και μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε μύχιες σκέψεις μας δίχως να ανησυχούμε μήπως κριθούμε από τον συνομιλητή μας. H ομιλία της Kio Stark στο TED θα σας δώσει όλους τους σωστούς λόγους γιατί «Να μιλάτε με αγνώστους»!

Αν πάλι δεν έχετε διάθεση να γνωρίσετε κόσμο και για να μη σας λείψει η μουσική στο ταξίδι, στην παραλία ή εκεί που χαλαρώνετε, μπορείτε να ακούσετε την playlist που φτιάξαμε ειδικά για αυτή την απόδραση!

 

Και τώρα είστε έτοιμες και έτοιμοι!

Μη ξεχάσετε την καλύτερή σας διάθεση και αν θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες σας εδώ.

Καλά να περάσετε!

Αφήστε μια απάντηση