Άρθρο

Πώς να κάνεις την καλύτερη δημόσια ομιλία της ζωής σου

Το Public SpeaKING Guide θα σας βοηθήσει να είστε πάντα έτοιμοι να μιλήσετε σε οποιοδήποτε κοινό.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο την πραγματοποίηση μιας δημόσιας ομιλίας παρά τον θάνατο! Με αυτό τον οδηγό στα χέρια σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!
Σας έχει συμβεί να ετοιμάζεστε να ανέβετε στη σκηνή για να κάνετε μια ομιλία και καρδιά σας να χτυπά τόσο δυνατά που νομίζετε ότι θα σπάσει; Ή να έχετε ξεκινήσει να μιλάτε και να θεωρείτε ότι θα τα ξεχάσετε όλα; Μην ανησυχείτε, αυτό έχει συμβεί σ’ όλους στο παρελθόν.

 

Το The Public speaKING Guide δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να εξελιχθούν στη δημόσια ομιλία και να απολαμβάνουν κάθε φορά που καλούνται να μιλήσουν σε κάποιο ακροατήριο. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε για όσους αντιλαμβάνονται τη δημόσια ομιλία ως ένα ψηλό και απρόσιτο βουνό. Αν και «βουνό», μπορείτε να το ανεβείτε και, γιατί όχι, να πατήσετε στην «κορυφή» του. Άλλωστε, γι’ αυτό είναι οι κορυφές. Για να τις φτάνουμε. Δεν τις κατακτούμε, δεν μας ανήκουν αλλά σίγουρα μπορούμε να πατήσουμε σε αυτές.
Μέσα από το The Public speaKING Guide θα νιώσετε ότι έχετε πάντα δίπλα σας ένα σύμμαχο για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας και να προετοιμαστείτε καλύτερα, οργανωμένα και άρτια για την επόμενη δημόσια ομιλία σας.

 

Το The Public speaKING Guide θα σας βοηθήσει αν ετοιμάζεστε για την επόμενη ομιλία σας:
Στην εταιρεία
Στο συνέδριο
Στην ομάδα
Στη σχολή
Στην παρέα
Στους φίλους
Στην κοινωνική εκδήλωση
Παντού!
Το The Public speaKING Guide αποτελείται από 35 κάρτες που συνοδεύονται από οδηγό χρήσης. Αξιοποιώντας τις κάρτες με τη σειρά που προτείνεται από τον οδηγό, θα νιώσετε έτοιμοι και με λιγότερο άγχος ώστε να πραγματοποιήσετε την καλύτερη δημόσια ομιλία της ζωής σας!

 

Κυκλοφορεί 12 Δεκεμβρίου. Διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

Αφήστε μια απάντηση