Άρθρο, Προτάσεις

Τα νέα μας βιβλία κυκλοφόρησαν!

5 νέα βιβλία για ανοιξιάτικες αναγνώσεις

Από τον ιδανικό (χιουμοριστικό) οδηγό για νέες μαμάδες, τις 18 ιστορίες ψυχοθεραπείας από την πλούσια διαδρομή του ψυχίατρου-ψυχοθεραπευτή Φίλιππου Κουνιάκη και τις οδηγίες για να τρυπήσεις το ταβάνι της ζωής σου από τον επιδραστικό επιχειρηματία Gary Vee, αυτές οι νέες μας κυκλοφορίες!

 

Καλώς ήρθες στο κλαμπ! – Helene

Ένας υποστηρικτικός, ειλικρινής και εµψυχωτικός οδηγός που θα γίνει η αγκαλιά, η ζεστή κούπα του καφέ και –γιατί όχι;, το ποτήρι κρασί (µπορεί και µπουκάλι) που χρειάζονται όλες οι νέες µαµάδες.

 

 

Πώς νιώθεις με αυτό; – Φίλιππος Κουνιάκης

Ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Φίλιππος Κουνιάκης σταχυολογεί από την πλούσια διαδρομή του 18 ιστορίες ψυχοθεραπείας διάσπαρτες στον χρόνο –με ποικιλία πρωταγωνιστών–, που έχουν κάτι να προσφέρουν και να εκπροσωπήσουν δεκάδες άλλες. Ίσως κι εσένα.

 

 

Κορυφαίοι πρωτοπόροι που άλλαξαν τον κόσμο – George Ilian

Αν είχατε την ευκαιρία να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι µε τους επιχειρηματίες που άλλαξαν τον κόσμο και τις ζωές µας, τι θα τους ρωτούσατε; Εξερευνήστε τις συναρπαστικές ιστορίες των κορυφαίων πρωτοπόρων της σύγχρονης επιχειρηµατικότητας και εμπνευστείτε από τα µαθήµατα ζωής που πήραν χτίζοντας τις αυτοκρατορίες τους.

 

 

12 1/2 – Gary Vaynerchuk

O Gary Vee, ο πιο επιδραστικός επιχειρηματίας σήμερα στον πλανήτη, γνωρίζει από πρώτο χέρι πως αν δεν καλλιεργήσεις τη συναισθηματική νοημοσύνη σου δεν µπορείς να ηγηθείς ούτε σε νηπιαγωγείο. Από την αυτογνωσία έως την ενσυναίσθηση και από την καλοσύνη έως την ταπεινότητα, οι 12 (και μισό) αυτές δεξιότητες θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την ζωή σου.

 

 

Πυροσβέστες σε δράση – R. W. Alley

Οι πυροσβέστες της Κοιλάδας του Ανέμου είναι εδώ για να σώσουν τα γατάκια-τιγράκια, το παγωτατζίδικο της πόλης, αλλά και να βοηθήσουν όπου αλλού χρειαστεί. Και όταν τελειώσει η ιστορία, τα παιδιά μπορούν να ζήσουν την περιπέτεια μέσα από μια σειρά διασκεδαστικές δραστηριότητες! Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους άνδρες και τις γυναίκες στα πυροσβεστικά σώματα παντού στον κόσμο που βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να είναι ασφαλής η κοινότητά τους.

 

Αφήστε μια απάντηση