Άρθρο

Όσα μπορείς να μάθεις από τον Πλουσιότερο άνθρωπο στη Βαβυλώνα!

Η ευημερία αρχίζει με την απόφαση να αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις ζωές και τους πόρους μας

 

Ο Πλουσιότερος Άνθρωπος της Βαβυλώνας είναι ένα από τα βασικότερα βιβλία που έχουν ποτέ γραφτεί για την οικονομική παιδεία. Μέσα από πολύ όμορφες και ταυτόχρονα απλές ιστορίες, ο συγγραφέας George S. Clason μας μαθαίνει ποιοι είναι οι 7 βασικοί κανόνες που υπάρχουν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, με σκοπό τη δημιουργία οικονομικής ευημερίας.

Η ευημερία αρχίζει με την απόφαση να αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις ζωές και τους πόρους μας. Στο σχολείο δεν μάθαμε πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος και γι’ αυτό το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού παγκοσμίως δεν έχει οικονομική παιδεία και δεν γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνει για να αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και ελευθερία.

Το χρήμα για πολλούς ανθρώπους είναι σαν κινούμενη άμμος. Είναι μεγάλη διασκέδαση να το ξοδεύουν, αλλά στη συνέχεια βυθίζονται στο άγχος, την απελπισία και την ανέχεια εξαιτίας των σπάταλων συνηθειών τους. Ο χειρισμός του χρήματος έχει τη δύναμη να μας επαναφέρει στην ελευθερία ή να μας στείλει στο πτωχοκομείο…
Για να οδηγηθείς προς την ελευθερία είναι απαραίτητο να μάθεις πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

Στο βιβλίο αναλύονται 7 βασικές αρχές, τις οποίες αν τις εφαρμόσει κάποιος, όπως έκαναν και οι πλουσιότεροι άνθρωποι στη Βαβυλώνα, μπορεί να αποκτήσει αυτή την πολυπόθητη οικονομική ελευθερία. Το εκπληκτικό είναι ότι οι ίδιες αρχές που ίσχυαν στην αρχαιότητα, ισχύουν μέχρι και σήμερα. Μπορεί να μην είναι εύκολες αλλά είναι σίγουρα απλές και βήμα βήμα, ο καθένας από εμάς μπορεί να τις υλοποιήσει!

Οι 7 αρχές του πλούτου είναι:

1. Αρχίστε να κάνετε το πορτοφόλι σας παχύτερο
2. Ελέγξτε τα έξοδά σας
3. Πολλαπλασιάστε τα πλούτη σας
4. Προφυλάξτε την περιουσία σας
5. Μετατρέψτε την κατοικία σας σε επικερδή επένδυση
6. Εξασφαλίστε ένα μελλοντικό εισόδημα
7. Αυξήστε την ικανότητά σας να κερδίζετε

 

Όλα αυτά και πολλά ακόμα θα τα δούμε αναλυτικά στη δωρεάν παρουσίαση του Public σε συνεργασία με την Key Books, την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 19.00-21.00.

Δωρεάν παρουσίαση “Οι 7 νόμοι του πλούτου” – Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 19.00-21.00

 

Δωρεάν Podcast «Μάθε το παιχνίδι του χρήματος»: https://gameofmoney.gr/podcast
Instagram «Μάθε το παιχνίδι του χρήματος»: https://www.instagram.com/gameofmoney.gr
Facebook «Μάθε το παιχνίδι του χρήματος»: https://www.facebook.com/gameofmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση