Άρθρο, Εκδηλώσεις

Το Life Project επιστρέφει: Τι πρέπει να ξέρεις για το μεγαλύτερο event αυτογνωσίας

Έρχεται στις 16 Νοεμβρίου 2024!

Το μεγαλύτερο event αυτογνωσίας, το Life Project, επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μετά το sold out event του 2023, έρχεται για να φωτίσει και πάλι σημαντικά θέματα του project που λέγεται ζωή. Δες παρακάτω τι πρέπει να ξέρεις για το Life Project 2024.

Πότε;

Το Life Project θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2024.

Πού; 

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη).

Τι ώρα;

11:00-20:00

Τι θα περιλαμβάνει;

Ομιλίες, συζητήσεις και workshops από κορυφαίους επιστήμονες, συγγραφείς, επιχειρηματίες, ψυχολόγους και άλλα σπουδαία μυαλά, που θα μοιραστούν βιώματα, ιδέες και σκέψεις για το project που λέγεται ζωή.

Ποιο είναι το φετινό θέμα;

Unlearning-Relearning. A never ending path to personal growth.

Κάθε βίωμα από τις πρώτες στιγμές της ύπαρξής μας μέχρι τις απλές καθημερινές συνήθειες αφήνει μέσα μας ένα αποτύπωμα. Μια συνειδητή ή και ασυνείδητη καταγραφή με την οποία άλλες φορές μαθαίνουμε κάτι νέο, άλλες φορές αναθεωρούμε όσα γνωρίζαμε και άλλες επαναφέρουμε στη μνήμη κάτι που είχαμε ξεχάσει. Το παιχνίδι της γνώσης σε μια φρενήρη εποχή σαν τη σημερινή με συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και ασύλληπτους ρυθμούς, είναι μια διά βίου προσέγγιση, που προϋποθέτει να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες και τα μοτίβα που μας καθορίζουν, ενώ ταυτόχρονα να είμαστε αρκετά δεκτικοί και δυνατοί για να τα αλλάξουμε.

Όπως σωστά προέβλεψε πριν από 50 χρόνια στο βιβλίο του «Future Shock» ο Alvin Toffler. Είχε γράψει ο επιδραστικός μελλοντολόγος και φιλόσοφος για τις δεξιότητες που θα απαιτούνται στο μέλλον: «Oι αναλφάβητοι του 21ου αιώνα δεν θα είναι αυτοί που δεν θα ξέρουν να γράφουν ή να διαβάζουν, αλλά αυτοί που δεν θα μπορούν να μάθουν, να ξεμάθουν και να ξαναμάθουν».

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση όσοι επιδιώκουν να ζήσουν μια ζωή που να αξίζει χρειάζεται να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις συνθήκες που βιώνουν. Κι αυτό απαιτεί συχνά να ξεχάσουμε όσα ξέραμε (unlearning) και άλλοτε να μάθουμε ξανά από την αρχή (relearning) ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό και, γιατί όχι, να τον επανεφεύρουμε.

Πώς μπορώ να κλείσω θέση;

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας στο www.lifeproject.gr και να επιλέξετε ανάμεσα από απλά, VIP και ομαδικά εισιτήρια.

Αφήστε μια απάντηση