Άρθρο, Βιβλιοπαρουσίαση

4 νέα βιβλία, για μικρούς και μεγάλους!

Κυκλοφορούν 22 Νοεμβρίου

4 νέα βιβλία μας μόλις κυκλοφόρησαν! Η επιστροφή της Άγριας Cheryl Strayed, το “supernatural” έργο του Dr Joe Dispenza και οι δύο τρυφερές παιδικές ιστορίες της Lauren Ace για τη φιλία, είναι εδώ για να συντροφεύσουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες.

Cheryl Strayed – Μικρά Όμορφα Πράγματα

Η συγγραφέας της Άγριας και του Να Είσαι Γενναία επιστρέφει στα ελληνικά δεδομένα με τα Μικρά Όμορφα Πράγματα! Η αγαπημένη Cheryl Strayed μοιράζεται στο νέο της βιβλίο επιστολές που έλαβε από αναγνώστες της διαδικτυακής της στήλης Dear Sugar. Επιστολές με ιστορίες όπου η ζωή φαίνεται δύσκολη -ο σύντροφός σου να σε απατά ή να χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου- και ιστορίες όπου η ζωή φαίνεται πιο όμορφη από πότε: να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου ή να προσλαμβάνεσαι στη δουλειά των ονείρων σου. Μια απολαυστική συλλογή επιστολών που θα μπορούσε να είχε γράψει ο καθένας μας, στις οποίες η Strayed απαντά με αισιοδοξία και τρυφερότητα.

«…Τέλος, αυτό που θα ήθελα να θυμάσαι είναι το εξής: παρά την περιπλοκότητα της κατάστασής σου, είναι αξιοσημείωτο ότι δεν αμφέβαλες γι’ αυτό που ξέρεις ότι είναι το σωστό. Κάνε το λοιπόν. Είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που θα χρειαστεί ποτέ να κάνεις. Και θα τρελαθείς από τον πόνο όταν το κάνεις. Όμως σου υπόσχομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Τα δάκρυά σου θα πηγάσουν από θλίψη, αλλά και από ανακούφιση. Θα είσαι καλύτερα εξαιτίας τους. Θα σε κάνουν πιο σκληρή, πιο τρυφερή, πιο καθαρή, πιο βρόμικη. Ελεύθερη.

Κάτι άλλο λαμπερό σε περιμένει.
Δική σου,
Sugar»

Μικρά όμορφα πράγματα

Dr Joe Dispenza – Becoming Supernatural

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα νέο μέλλον και να μεταμορφώσετε τη βιολογία σας ώστε να θεραπευτείτε βαθιά; Με το επαναστατικό βιβλίο του Dr Joe Dispenza όλα είναι εφικτά! Βάσει των νεότερων ερευνών στους τομείς της επιγενετικής και της κβαντικής φυσικής, ο Dr Joe Dispenza μάς δείχνει πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, αλλάζοντας την ίδια μας τη βιολογία. Και ναι, το Becoming Supernatural απευθύνεται σε κάθε έναν από εμάς: συνηθισμένους ανθρώπους, που δεν φαντάζονται ότι μπορούν να αγγίξουν το υπερφυσικό.

«Αν θέλετε να βιώσετε το υπερφυσικό στη δική σας ζωή, θεραπεύοντας το σώμα σας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες που δεν μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πριν και έχοντας υπερβατικές, μυστικιστικές εμπειρίες, πρέπει πρώτα να κατακτήσετε την έννοια της παρούσας στιγμής: το αιώνιο τώρα. Αυτές τις μέρες γίνεται πολύς λόγος για το να είσαι παρών ή να βρίσκεσαι στο τώρα. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τα βασικά του τι σημαίνει αυτό (να μη σκέφτεστε το μέλλον ή να μη ζείτε στο παρελθόν), θέλω να σας προσφέρω μια εντελώς διαφορετική κατανόηση της έννοιας. Αυτό θα απαιτήσει να ξεπεράσετε τον φυσικό κόσμο –συμπεριλαμβανομένου του σώματός σας, της ταυτότητάς σας και του περιβάλλοντός σας– και ακόμα και τον ίδιο τον χρόνο. Εδώ είναι που μετατρέπετε τη δυνατότητα σε πραγματικότητα».

becoming supernatural

Lauren Ace – Τα Κορίτσια | Τα Αγόρια

Δύο βιβλία για μικρούς φίλους, με δύο ξεχωριστές, τρυφερές ιστορίες: Τα Κορίτσια και Τα Αγόρια της Lauren Ace έρχονται για να συναρπάσουν όλους τους μικρούς μας αναγνώστες – και όχι μόνο. Και στις δύο ιστορίες, παρακολουθούμε τις δύο διαφορετικές παρέες κοριτσιών και αγοριών να μοιράζονται εμπειρίες, να μαθαίνουν από τις χαρές και τις λύπες της ζωής, αλλά και να μεγαλώνουν, ακολουθώντας τα όνειρά τους.

Οι έννοιες της φιλίας, της αγάπης, της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης αναδεικνύονται με την εκπληκτική εικονογράφηση της Jenny Løvlie, δημιουργώντας δύο βιβλία τόσο για τα παιδιά, που διανύουν τα πρώτα χιλιόμετρα της ζωής τους, όσο και για τους γονείς, που γνωρίζουν ότι οι αξίες της φιλίας είναι παντοτινές, ακόμα κι αν οι συνθήκες της ζωής αλλάζουν.

Βρείτε τις νέες μας κυκλοφορίες εδώ!

Αφήστε μια απάντηση