Άρθρο, Εκδηλώσεις, Τα νέα μας

Life Project: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μεγαλύτερο event αυτογνωσίας στην Ελλάδα

Ραντεβού στις 18 Νοεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Το Life Project πρόκειται για το μεγαλύτερο event αυτογνωσίας στην Ελλάδα και πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Μόλις έναν μήνα μακριά, το μοναδικό αυτό event, μια συνεργασία της Key Books και της Tsomokos Communications, έρχεται για να μας προσφέρει μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, μέσα από ομιλίες, workshops και συζητήσεις που θα μας προσφέρουν γνώση και έμπνευση.

 

Γιατί να πάει κανείς στο Life Project;

 

Αρχικά, γιατί θα μπορέσει να δουλέψει πάνω στο πιο σημαντικό project της ζωής: τον ίδιο τον εαυτό. Γιατί θα μπορέσει να παρακολουθήσει, να συζητήσει και να διαδράσει με πάνω από 15 κορυφαίους ομιλητές από τον χώρο της αυτοβελτίωσης, της ψυχολογίας, του business, της υγείας και της πνευματικότητας. Γιατί μέσα σε 9 ώρες, θα μπορέσει να αποκτήσει πολύτιμα εργαλεία και εφόδια που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Γιατί θα έχει την ευκαιρία να συνδεθεί όχι μόνο με τον εαυτό, αλλά και με τους άλλους. Γιατί θα μιλήσουμε για διαχείριση στρες, ηγεσία, συντροφικότητα, γονεϊκότητα, πνευματικότητα, ψυχική υγεία, mindfulness και φυσικά, σχέσεις.

 

 

Γι’ αυτό, άλλωστε, το θέμα του πρώτου Life Project είναι το CONNECTED και θα προσπαθήσει να φωτίσει, από κάθε πλευρά, τον σημαντικότερο παράγοντα που επηρεάζει την ευτυχία και τη ζωή μας. Τις σχέσεις που μας καθορίζουν, μας κατευθύνουν και μας διαμορφώνουν.

 

Σε ποιους απευθύνεται το Life Project;

 

Σε όλους. Σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους κι έπειτα να μπορέσουν να συνδεθούν πραγματικά με τους γύρω τους – συντρόφους, γονείς, παιδιά, φίλους, συναδέλφους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των ομιλιών, συζητήσεων και workshops, το Life Project θα είναι mobile free.*

 

 

Ποιοι είναι οι ομιλητές του Life Project;

 

Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Ελένη Καραγιάννη, Ψυχίατρος, Απόστολος Κουμαρίνος, Ιδρυτής theSpeakers, Public Speaking Champion, Μυρτώ Λεγάκη, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Mindfulness, Ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center, Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος & Κοινωνική Ερευνήτρια MindSearch, Συγγραφέας, Στέφανος Ξενάκης, Συγγραφέας, Μπάνε Πρέλεβιτς,  Life Explorer, Βίκυ Φλέσσα, Δημοσιογράφος, Κατερίνα Μουστάκα, Ιατρός, Συγγραφέας, Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist, Ερευνητής της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης, Γιώργος Χρούσος, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόφιλος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του kariera.gr, Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας ΜΕΤΡΟ, Τατιάνα Τούντα, Πρόεδρος & CEO Hellas EAP, Νίκη Ψαραυτή – Μπουτάρη, Εκδότρια & Ιδρύτρια Just a Number.

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων μια σειρά εργαστηρίων θα προσφέρουν πολύτιμα εργαλεία και εφόδια για μια ζωή γεμάτη νόημα. Πιο συγκεκριμένα: Breathing for Life, Mindful Breathing workshop με την Μυρτώ Λεγάκη, Breathwork, Η τέχνη της αναπνοής με τους Στάθια Ζουγανέλη και Paul Jones Sound και Healing Bath με τον Nikolaos Unalome.

 

Ποιο είναι το πρόγραμμα του Life Project;

 

*Στα διαλείμματα και στους κοινόχρηστους χώρους, η χρήση κινητού τηλεφώνου θα είναι ελεύθερη.

 

Κλείσε τη θέση σου για το Life Project εδώ.

 

Life Project: 18.11.2023, Ωδείο Αθηνών 11.00 – 20.00
#LifeProjectGR

Αφήστε μια απάντηση