κουμαρίνος

Ο Απόστολος Κουμαρίνος είναι ο ιδρυτής των theSPEAKERS, του 1ου και πιο επιδραστικού χώρου προσωπικής ανάπτυξης που εστιάζει στη Δημόσια Ομιλία στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά και από τότε που θυμάται τον εαυτό του ζει για να επικοινωνεί. Στα 7 του ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία με επίκεντρο τη Ρητορική και την αυτοβελτίωση. Ολοκληρώνοντας το MBA του στο Nottingham Business School συνίδρυσε 2 ρητορικούς ομίλους, διακρίθηκε ως Πρωταθλητής Αυθόρμητου Λόγου σε διαγωνισμό Δημόσιας Ομιλίας στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος και έχει δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 125 δημόσιες ομιλίες σε Ευρώπη και Ωκεανία.

Το 2018 ίδρυσε τους theSPEAKERS. Εκτός αυτού, συνέχισε να εκπαιδεύεται σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης αποφοιτώντας τον Ιανουάριο του 2019 από το κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) ως Certified Coach. Το 2020 αποφοίτησε με άριστα από το ετήσιο πρόγραμμα Διαπραγματεύσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

To 2020 πραγματοποίησε Instagram live με τον διεθνούς φήμης συγγραφέα, Robin Sharma, στο οποίο συντονίστηκαν περισσότερα από 35.000 άτομα.

Το 2021 ξεκίνησε να παρακολουθεί το 4ετές πρόγραμμα Συστημικής Ψυχοθεραπείας του Κέντρου Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ.Σ.).

Για 15 χρόνια εργάστηκε ως International Sales Manager έχοντας ταξιδέψει σε 33 χώρες σε 4 Ηπείρους. Αυτό τον βοήθησε να έρθει σε επαφή με διάφορες κουλτούρες και πολιτισμούς, να πραγματοποιήσει ομιλίες σε νέα εταιρικά και μη περιβάλλοντα και κυριότερα να καταλάβει τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Το 2021 πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την εργασία του ως Στέλεχος Επιχειρήσεων και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο όνειρο του, στους theSPEAKERS.

Θεωρεί ότι στη ζωή είμαστε Βασιλιάδες ή πιόνια.

Βρες τον/την συγγραφέα 

The Public speaKING Guide

Original price was: €27,50.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24,75.

Σε απόθεμα

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο την πραγματοποίηση μιας δημόσιας ομιλίας παρά τον θάνατο! Με αυτό τον οδηγό